به گزارش قدس آنلاین؛ صابر علیدادی، معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان بارندگی های اخیر را فرصت مناسبی جهت ترمیم اساسی شکستگی های کانال پای پل و آماده شدن برای فصل گرم سال آینده دانست و گفت: با بروز این فرصت، عملیات تعمیر کانال پای پل توسط معاونت توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان از ۲۴ آبان ماه سال جاری آغاز شد.
وی با اشاره به مشکلات قطعی آب و کیفیت پایین آن در اهواز از آغاز عملیات احداث ایستگاه پمپاژ اضطراری به ظرفیت ۱۸۰ هزار متر مکعب خبرداد و گفت: این ایستگاه شامل ۵ دستگاه الکتروپمپ است که خط انتقال برق، ترانس KVA ۱۶۰۰، تابلوهای مربوطه و خط لوله ۲۰۰۰ میلی متری به طول ۳۰۰ متر را برروی کانال سلمان در برمی گیرد.
معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستانت صریح کرد: این طرح فوری و اضطراری علاوه بر مشکل آب شهر اهواز و بهبود کیفیت آب در شرایط فعلی، نقش مهمی به عنوان جایگزین برای ایستگاه پمپاژ و خط انتقال کنونی خواهد داشت که در صورت بروز قطعی یا موارد تعمییراتی در تاسیسات غدیر یا ایستگاه پمپاژ آب و فاضلاب، وارد مدار شده و از قطعی آب اهواز جلوگیری می نماید.
وی با بیان اینکه احداث ایستگاه پمپاژ اضطراری اهواز با هزینه تقریبی ۱۵۰ میلیارد ریال از ۱۷ آذرماه آغاز و با عملیات شبانه روزی هم اکنون به پیشرفت ۹۵ درصدی و به صورت کامل به بهره برداری رسید.
علیدادی اذعان کرد: هم اکنون آب این تاسیسات به میزان ۴۰۰۰ مترمکعب در ساعت به تصفیه خانه شماره ۲ (کیان آباد) و حدودا ۱۰۰۰ مترمکعب در ساعت به تصفیه خانه شماره (۱) در حال اشتغال است. با بهره برداری از این پروژه مشکل کمبود فشار و کیفیت در شرق و مرکز شهر اهواز حل شده است.
معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان افزود: با توجه به مشخصات فنی و اجرایی و برنامه زمانبندی این پروژه در نوع خود یک رکورد محسوب می شود. در حالت عادی بین ۱ تا ۸ ماه اتمام این طرح به زمان احتیاج داشت که با تلاش های شبانه روزی توسط تیم های سازمان آب و برق خوزستان به کمتر از ۳۵ روز کاهش یافت.
وی در پایان تاکید کرد: اثرگذاری این پروژه در افزایش کمیت آب تحویلی به شهر اهواز به میزان ۲۵ درصد است.
انتهای پیام/
نظر شما